senseFly eBee X

A professzionális térképezésre alkalmas drone – senseFly eBee X.

Árajánlat kérésre – vegye fel velünk a kapcsolatot az info@geouzlet.hu címen

Cikkszám: eBee-x Kategóriák: , Címke:
Leírás

Leírás

Akció

Kapjon akár 1 400 000 Ft-os külön árengedményt, a régi földmérőberendezései cseréjével az új eBee X-re. Az 1 400 000 Ft kedvezmény alkalmazható magára a repülőgépre vagy a repülőgéppel vásárolt egyéb kiegészítőkre. Megrendeléskor át kell adni a régi berendezéseket (GNSS vevő, teljes állomás, GIS eszközök stb. – nem szükséges hogy működőképesek legyenek). További információkért kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.


A professzionális térképezésre alkalmas drone – senseFly eBee X nagy teljesítményt, tartósságot és kompromisszummentes érzékelőket biztosít. Tudjon meg többet közvetlenül az eBee X oldalon.

A senseFly eBee X a svájci senseFly gyártó legkifinomultabb drónja. Az elődhöz képest az ebee Plus új érzékelőképességeket kínál és növeli az általános felhasználást.

 

Magas lefedettség

A senseFly eBee X egy repüléssel nagyobb területet képes leképezni, mint bármely más drón ebben a súlykategóriában. Ez növeli hatékonyságát és csökkenti a járatok számát. Az összes repülést könnyedén el lehet készíteni egy kifinomult eMotion szoftver környezetben. Az eBee X azzal a lehetőséggel rendelkezik, hogy akár 90 perces kiterjesztést is megvásárolhat.

Pontosabb

A senseFly eBee X lehetővé teszi az RTK / PPK aktiválás megvásárlását használat közben. Tehát Önön múlik, mikor engedélyezi ezt a funkciót. Vezérlőpontok használata nélkül kevesebb időt tölt a terepen és a projekten dolgozva. Az RTK / PPK segítségével elérheti az 1–3 cm abszolút függőleges pontosságot és a vízszintes 5 cm pontosságot. Számos kombináció létezik, mint például az RTK vagy az utófeldolgozás (postprocesing).

senseFly eBee X

Kiváló kamera ajánlat minden megrendeléshez

A senseFly eBee X a fényképezőgép nélkül alapfelszereltség, és az ügyfél dönt arról, hogy milyen kamerát választ. Újdonság a senseFly S.O.D.A  3D kamera, amely 1 merőleges és 2 ferde képet készít (kamera a gimbal-ra van felszerelve) egy repülés közben. Ezek a képek biztosítják a legjobb hátteret a 3D modellek előállításához.

Az érzékelők területén újdonság  az RGB kamera senseFly Aeria X, amely egy kicsi, kompakt házban olyan képeket nyújt, mint az SLR. A közvetlen georeferencia az Aeria X kamera segítségével valósítható meg.

Az RGB legújabb változatával együtt van egy kettős  (dual) senseFly Duet T kamera, amely egyesíti a Flir hőkamerát és az senseFly RGB  S.O.D.A. kamerát.

A Parrot Sequoia multispektrális kamerát elsősorban mezőgazdaságban használják.

A korridorok feltérképezéséhez az senseFly speciális Corridor készletet biztosít a S.O.D.A. kamera és a szoftverkörnyezet számára a repülés előkészítése és a képfeldolgozás idejének csökkentése érdekében.

 

Műszaki leírás

Hardver
Súly (a kamerával együtt) kb. 1.4 kg
 Szárnyak fesztávolsága 116 cm
 Anyag EPP hab, szén és kompozit alkatrészek
 Hajtás Elektromos váltóáramú DC motor
Akkumulátor standard 3700 mAh, kiterjesztett 4900 mAh
Kamera (mellékelve) Az ügyfél választása szerint
 Támogatott kamerák S.O.D.A., S.O.D.A. 3D, Aeria X, Parrot Sequoia , Duet T
 Operátor
A maximális repülési idő 59 perc, 90 perc
Repülési sebesség 40 – 110 km/h (11 – 30 m/s)
 Rádió hatótávolsága 3 km-ig
Általános lefedettség (1 felszállás) 2,2 km2 (120 m repülési magasságon AGL – a választott átfedéstől függ) – standard akkumulátor

3,3 – 5 km2 (120 m AGL repülési magasságon – a kiválasztott átfedéstől függ) – meghosszabbított akkumulátor

 Maximális lefedettség (1 felszállás) 40 km(2500 m magas repülésnél AGL)
Szélállóság 45 km/h-ig
Területi felbontás (GSD) Legfeljebb 2,5 cm / pixel érhető el (Aeria X fényképezőgéppel).
Automatikus 3D repülési tervezés Igen
Lineáris leszállási pontosság kb. 5 m, 45 ° -on
Az ellenőrző pontok használata Opcionálisan, az RTB / PPK engedélyezéssel rendelkező eBee X esetén ellenőrzőpontokra nincs szükség
Opció RTK / PPK Opcionális (repülőgépet lehet megvásárolni RTK / PPK nélkül. Utána engedély vásárolható az RTK / PPK használatához idővel)
Pozíció és magasság pontosság az RTK / PPK aktiválásakor 3 / 5 cm ellenőrző pontok használata nélkül
 Szoftver
Repülés tervezése és drónvezérlés eMotion 3
Képkezelő szoftver Pix4Dmapper, Agisoft Photoscan vagy más

 

További információ ITT.

 

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhet még…